هل فحص الدم الحمل ازا كان ايجابي متى يضهر كيس الحمل ع السونار بعد اي اسبوع

icon 1 ديسمبر 2015
هل فحص الدم الحمل ازا كان ايجابي متى يضهر كيس الحمل ع السونار بعد اي اسبوع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
يضهر كيس الحمل في الشهر الاول من الحمل

تعليقات الزائرين

زائر زائر

يادكتور أنا متجوزه بقالي ثلاث شهور والشهر ده سقط شهر وبعد 15 يوم حسيت بوجع شديد أسفل ظهري ووجع فالمبايض بعدين حسيت الوجع ف بطني من تحت وكشفت سونار قالي التهابات نسا وانا محستش بحرقان ولا حكه

icon 28 نوفمبر 2023
م م

كم نسبه هرمون HCG التى تظهر كيس الجنين فى الرحم وبعد كم اسبوع يظهر كيس الحمل

icon 2 يناير 2024