ماذا يحدث للجنين بالاسبوع الثامن من الحمل هل ياثر الصيام عليه

icon 17 أبريل 2021
حامل بالشهر الثامن شو الفيتامينات الي اخدها وابره اكتمال الرئتين للجنين ضروري اخدها ولا لازم تفحصني الدكتوره عشان تقرر وبأي حاله لازم افطر وانا حامل يعني الصيام باثر عالجنين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جمال ماضي
نسائية وتوليد
لازم تفحصك الدكتورة علشان تقرر

تعليقات الزائرين

Bahria Jymy Bahria Jymy

سلام عليكم انا موعد دورة كان يوم 18 في شهر وموعد دورة ثاني يوم 16 هل ختبار حمل يعطي نتيجة رغم موعد دورة متبقي لها يومان

icon 14 يوليو 2021
زائر زائر

انا نزل النهارده الصبح دم لونه احمر فاتح وانا حمل بقالي 29يوم اعمل ايه

icon 24 يناير 2022