انا بنت ومربية قط بس بطعمو كل وكل شهور وبتابع عند بيطرى بس عندى ين الا

icon 31 مارس 2013
انا بنت ومربية قط بس بطعمو كل سنة وكل 3 شهور وبتابع عند دكتور بيطرى بس عندى سؤاليين الأول: هل في خطورة عليا لما اتزوج .. ثانيا : اختى هتولد وطبعا هتقعد عندنا فى البيت هل ذللك فيه خطورة على الجنين او عليها ارجو الرد فى اسرع وقت علما بأننى لا استطيع الأستغناء عن قطى ابدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوزان عثامنة
نسائية وتوليد
ليس هناك خطر.