انا اريد علاج للمسامات الواسعة بشكل ملحوظ و مزعج خاصة منطقة الخد افضل

icon 13 أغسطس 2015
انا فتاة 18 سنة اريد علاج للمسامات الواسعة بشكل ملحوظ و مزعج خاصة منطقة الخد افضل كريم وشكراا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هنالك كريم أسمه "أتراكشن نيوترشن" يوضع على جميع البشرة الدهنية فيعطيها نضارة وأنوثة يوضع أولا وعد ذلك يوضع كريم "اتراكشن نشرت فيرنس- اويلي"على جميع البشرة وهو المسؤول عن سد المسامات الواسعة وازالتها، ويجب الإمتناع عن تناول المكسرات والحلويات والشوكلاته والموز والسمك والبيض

تعليقات الزائرين

كارما ابو عمر كارما ابو عمر

دكتور انا عندي 19 سنه و جهي في حبوب و مسام واسعه تعبت جدا من المسام بشرتي دهنيه و حساسه جدا اي حاجه بتاثر فيها ممكن حضرتك تديني روتين معين امشي عليه و اي راي حضرتك في بيوديرما سبيوم لمسامات الواسعه

icon 1 أكتوبر 2022