مرهم التراكين انا بستخدمه للاطاله في العلاقه الحميمه بس للاسف عملي التهابات والالتهابات عملت قشره وبعدين ملقشره راحت تحول مكانها لنقط بيضه وانتشرت ارجو الافاده

icon 26 فبراير 2016
مرهم التراكين انا بستخدمه للاطاله في العلاقه الحميمه بس للاسف عملي التهابات والالتهابات عملت قشره وبعدين ملقشره راحت تحول مكانها لنقط بيضه وانتشرت ارجو الافاده

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدم مرهم يحتوي كورتيكوستيرويد ومضاد حيوي