قرحه ساق ودوالي في الساقين

icon 22 يوليو 2022
أنا عندي قرحه ساق وباخد علاج من اسبوع ولسه زي ما هي مفيش تحسن بلعكس انا شايف القرحه بتوسع وبغير في اليوم مرتين شاش فازلين مع شاش طبي مع شراب دوالي أنا عندي دوالي هل أنا محتاج عملية ارجو الرد

الملفات المرفقة:

IMG20220719145506 IMG20220717194425

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد حافظ
جراحة عامة
علاج السبب هو أهم شيء مع الغيار علي الجرح والحافظ عليه نظيف
د. محمد حافظ
جراحة عامة
هذه القرح والدوالي هما علي الأرجح نتيجة لخلل في أوردة القدم ، مطلوب أولا عمل أشعة دوبلر لتحديد طرق العلاج وينصح بمتابعة القرحة والغيار عليا باستمرار