سؤال عن التوتر والرهاب الاجتماعي

icon 16 مارس 2021
انا متابع مع دكتور اسمه احمد محمدي ابو زيد وماشي علي سبرالكس بتوصية من ليا شهرين ونصف وحاليا ما عارف اتواصل مع الدكتور تاني عشان اعرف امتي ابتدي اخفف الجرعة عشان ابطل العلاج خالص فياريت حد يفيدني؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور كمال الفوال
معالج نفسي
الافضل ان الطبيب المعالج د احمد حمدى هو الذى يجيب على السوءال لانه عارف حالتك وعموما السيبرالكس بنوصفه لمرضى القلق والاكتءاب وعاده العلاج بيستمر على الاقل سته شهور ثم نبطل العلاج بالتدريج باشراف الطبيب المعالج