الم في الحبل المنوي للخصيه

icon 1 سبتمبر 2022
كان عندي الم في الخصيتين في شهر ٧ والدكتور كشف سريري وقالي هنعمل اشعه دوبلر تلفزيونيه واتضح في الاشعه التهاب في الحبل المنوي والدكتور قالي لي ان سببه حصلك اثاره وعدم تفريغ حصلك التهاب في البروستاتا ثم الحبل المنوي واداي ادويه واول محصل احتلام الالم في الخصيه خف لاكن يوجد الم من جنب الخصيتين

الملفات المرفقة:

F4678B1B-760E-4464-A5D7-46F3328696DC FC3C502F-8EA6-44F0-9730-C85AAD17A946

إجابات الأطباء على السؤال

د. عادل ابراهيم سلطان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
المطلوب عمل تحليل سائل منوى عشان نسبه الصديد لو ف التهاب وبعدها ياخد مضاد حيوى حسب المزرعه ومضاد اللتهاب