بعد عمل موجات صوتيه عالخصيه كله طبيعي ماعدا قرأت left testis revealed:dilated and congested venous channels at rest.the peritesticular veins measure 4mm in diameter. they show increased flow without reflux valsalva maneuver denoting grade 3 varicocele

icon 26 ديسمبر 2013
بعد عمل موجات صوتيه عالخصيه كله طبيعي ماعدا قرأت left testis revealed:dilated and congested venous channels at rest.the peritesticular veins measure 4mm in diameter. they show increased flow without reflux valsalva maneuver denoting grade 3 varicocele

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يدل على وجود دوالي على الخصيه اليسرى الدرجه الثالثه