عندي دوالي خصية من الدرجة التانية ممكن اروح الجيم عادي

icon 25 يوليو 2022
انا نحيف ومش بزيد وزن خالص الا بتمرين الحديد وجسمي مش بيتظبط الا بالتمرين. اتشخصت دوالي خصية من الدرجة التانية هل ممكن اتمرن حتي لو همرن الجزء العلوي من الجسم بس؟ يعني شيست وكتف وذراع وكدة ولا غلط وبلاش خالص واستسلم للامر الواقع شكرا مقدما

إجابات الأطباء على السؤال

هزه التمارين القاسية تؤدي إلى رفع الضغط داخل البطن وهذا يسيء لا الدوالي أنا بنصحك مارس رياضة روتينية عادية مشي جري شغلات ما فيها إجهاد وما فيها حزق نحنا منسميه حزق هذا إنه ضغط إرتفاع ضغط البطن

طاقم الطبي

هزه التمارين القاسية تؤدي إلى رفع الضغط داخل البطن وهذا يسيء لا الدوالي أنا بنصحك مارس رياضة روتينية عادية مشي جري شغلات ما فيها إجهاد وما فيها حزق نحنا منسميه حزق هذا إنه ضغط إرتفاع ضغط البطن