سالت في دع قبل كدا ان الخصية الليمين اكبر من الشمال بمرة ونصف او الضعف

icon 24 أغسطس 2010
سالت في الموقع دع قبل كدا ان الخصية الليمين اكبر من الشمال بمرة ونصف او الضعف والرد كان (ان مرو ونصف صعف كتير وربما يكون استسقاء مائي علي الخصية اليمني) انا كان قصدي ان مثلا لو الشمال 1 تبقي الليمين 1.5او2 انا رحت لدكتور مسالك وقالي مافيش حاجة هل ممكن من الكشف الي في العيادة يكون في حاجة مش ملاحظها

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
طالما انك ذهبت للاختصاصي وطالما انه اخبرك بعدم وجود اي شيء لذلك لا داعي ان تشغل بالك بامور لا داعي للتفكير بها الطبيب هو الاقدر على التشخيص لا تقلق