انا اعانى من صغر حجم القضيب ولاكن امارس الجنس طبيعى ولاكن المشكله هى الشكل لانه قصير ورفيع وانا بصراحه محرج من ان اذهب الى الدكتور وانا على فاكره متجوز منذو 5 سنين ومعى ولادان فهل من علاج يضخمه ويجعله طبيعى وشكرا

icon 19 ديسمبر 2012
انا اعانى من صغر حجم القضيب ولاكن امارس الجنس طبيعى ولاكن المشكله هى الشكل لانه قصير ورفيع وانا بصراحه محرج من ان اذهب الى الدكتور وانا على فاكره متجوز منذو 5 سنين ومعى ولادان فهل من علاج يضخمه ويجعله طبيعى وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
كم هو حجم القضيب عندك وكيف تم قياسه ؟؟