انا بقالى بتاع او سنوات قدام الكبيوتر خاصا ان دا شغلى حاليا ودراستى co

icon 10 مارس 2013
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اولا انا بقالى بتاع 5 او 6 سنوات قدام الكبيوتر خاصاً ان دا شغلى حاليا ودراستى computer scince وفى اخر فتره من شهرين تقريبا بدات احسن فى ضعف نظرى شوية مبقتشى اشوف من بعيد اوى زى الاول ومن يومين بالظبط حسيت ان عندى صداع جامد جدا وعينى وجعانى وادخت يومها باندول عادى وبعدها بيوم اما صحيت وكل حاجه تمام فوجئت انى اما بحرك عينى اقصى اليمين او اليسار فى شوية الم وبصراحه اما خائف جدا ,فياريت ارجو ان اى حد يفيدنى اعمل ايه وهل دلوقتى فى خطر جامد ولا لا جزاكم الله خيراً

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عيسى حسين درادكه
طب عيون
بسم الله الرحمن الرحيم ادرس جيدا ولا تهتم للخرافات اعمل كشف ىعند طبيب العيون
الدكتور عيسى حسين درادكه
طب عيون
يجب زيارة طبيب العيون وعمل كشف بصر