انا عينى لما حد ينظر لها من بعيد بتبقى شبه منحرفه ناحيه الانف ولو نظر من قريب هيلاقيها عاديه خالص وبتتحرك مع بعض فى نفس الاتجاة انا بنفسى لاحظت دة الان مع العلم ان انفى عريضه شويه وعينى الجفن بتاع العين دة شبه عليه زى اللحم كدة شبه الورم وانفى عريضه فل هذا حول ولو حول اعرفه ازاى وممكن يصبنى فى السادسه عشر من عمرى

icon 19 أبريل 2012
انا عينى لما حد ينظر لها من بعيد بتبقى شبه منحرفه ناحيه الانف ولو نظر من قريب هيلاقيها عاديه خالص وبتتحرك مع بعض فى نفس الاتجاة انا بنفسى لاحظت دة الان مع العلم ان انفى عريضه شويه وعينى الجفن بتاع العين دة شبه عليه زى اللحم كدة شبه الورم وانفى عريضه فل هذا حول ولو حول اعرفه ازاى وممكن يصبنى فى السادسه عشر من عمرى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عيسى حسين درادكه
طب عيون
بسم الله ممكن يكون حول وممكن يجي بأي عمر لذا عليك عمل كشف عند طبيب عيون