آلام شديدة بعظام الكتف الايمن وعظام الحوض

icon 16 أكتوبر 2023
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته والدتي ٥٠ سنة عملنا رنين مغنطيسي على الفقرات العنقية والقطنية وديكسا وNCS, EMG مرفقين بالطلب. عايزين نعرف ايه التشخيص وايه سبب الالم الشديد خصوصا بالحوض وايه العلاجات اللي قد تكون متاحة من فضلكم؟

الملفات المرفقة:

image image

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
يفضل مراجعة طبيب روماتيزم للفحص السريري لإجراء اللازم لاستبعاد أسباب أخرى للالام روماتيزميه مثلا