والدتي عملت تحليل pcr والنتيجه طلعت هل كده في خطوره ولا الرقم مالهوش د

icon 4 يوليو 2015
والدتي عملت تحليل pcr والنتيجه طلعت 53000 هل كده في خطوره ولا الرقم مالهوش دعوه وهل في امل للعلاج ولا لا وكده الفيروس جه من قريب ولا بقاله فتره ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد هاشم عباس
الجهاز الهضمي والكبد
اذا كنت تقصدين فايروس سي فالرقم لايهم ويستوجب علاج بعد تقيم الحاله ومعرفه جنس الفايروس وعاده الفايروس يحتاج علاج اذا تجاوز السته اشهر ويعتبر مزمن