هل تصح الرضاعة الطبيعية مع لبن ببلاك اف إل لعلاج مرض الصفراء ام اقتصر على اللبن الصناعى فقط نسبتها 12 علاما انها جاءت لطفلتى فى اليوم الرابع من الولادة وعمرى طفلتى اليوم 20 يوما ؟

icon 5 مارس 2012
هل تصح الرضاعة الطبيعية مع لبن ببلاك اف إل لعلاج مرض الصفراء ام اقتصر على اللبن الصناعى فقط نسبتها 12 علاما انها جاءت لطفلتى فى اليوم الرابع من الولادة وعمرى طفلتى اليوم 20 يوما ؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذا مرض اليرقان (الصفار) في هذا العمر المتاخر يعالج حسب نوعه وسببه وفي بعض الحالات ننصح بايقاف الارضاع الوالدي لمجة يومين والعودة بعد ذلك أما حليب الاف ال فهو حليب خالي من اللكتوز ويعطى في حالات الاسهال لفترة معينة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابني عنده 16 يوم وخارجه من المستشفى كانت الصفراء عنده 7وصلت لي 17ونص قالولي ممكن يكون لبنك بيزودها وكتبلي على صناعي بيبيلاك لمده 3ايام وامنع الطبيعي لحد ما نشوف النسبه نزلت ولا لا وارجع أرضع طبيعي تاني ومعاه صناعي هل كده صح وخطر عليه الصفراء فيه الرقم دا ولا لا

icon 13 أبريل 2024