حبوب صغيره بمنطقه الحفاظ

icon 22 نوفمبر 2021
ما يشتكي منها بس لاحظتها وانا اغير له استخدم له سودو كريم ولا ما ينفع

إجابات الأطباء على السؤال

طفلك عمره كام بصي الحبوب موجوده معاها التهاب ولا لا يعني حواليها اماكن حمراء پتغيري نوع البامبرز ولا بتستخدمي نوع واحدالطفل بعاني من اي اسهال بتستخدمي مناديل مبلله للتنظيف بتحكي الجلد جامد لما تيجي تنضفي الطفل لو سمحتي جاوبي الاسئله عشان اعرف اساعدك

د. هشام علي
طب أطفال

طفلك عمره كام بصي الحبوب موجوده معاها التهاب ولا لا يعني حواليها اماكن حمراء پتغيري نوع البامبرز ولا بتستخدمي نوع واحدالطفل بعاني من اي اسهال بتستخدمي مناديل مبلله للتنظيف بتحكي الجلد جامد لما تيجي تنضفي الطفل لو سمحتي جاوبي الاسئله عشان اعرف اساعدك

يمكنك استخدام كريم يحتوي على المادة الفعالة ميكونازول مثل داكتارين كريم ٣ مرات مدة ٥ ايام

د. نيڤين بدر الدين حمودة
طب أطفال

يمكنك استخدام كريم يحتوي على المادة الفعالة ميكونازول مثل داكتارين كريم ٣ مرات مدة ٥ ايام