دكتور اطفال مختص للاطفال الرضع

icon 12 فبراير 2022
ابني عندو سنه بيرضع صناعي هو اتاخر في التسنين يعني لسه مطلع السنتين اللي تحت عملتلو تحليل انيميا طلعت بين 7 و8 وهو جيت ادخلو لبن بقري او زبادي او اي نوع جبنه عندو حساسيه مش عارفه اعمل معاه ايه عايزة ابطل اللبن الصناعي و اديلو اللبن البقري

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبير الدسوقى
طب أطفال
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ربنا يبارك فيه اولا لييه بنرضع صناعى مفيش احسن من الرضاعه الطبيعيه ولييه عوزين نوقف اللبن الصناعى هل عشان التكلفه وهل ابتدينا مرحله الفطام وهى تقليل مرات الرضاعه الصناعى وادخال وجبات للطفل ام ؟؟؟! وايه الحساسيه هل انتفاخ بالبطن هل قيء هل إسهال هل احمرار حول فتحه الشرج وكم وزنه الان ولماذا لم ندخل له حديد شراب ومحتاجه اشوف صوره دم كامله له محتاجه اجابه اكل هذه الاسئله ربنا يحميه ويشفيه