ابنى عنده اسبوع الحلمه صغيره مش عارف يرضع اعمل ايه بعطيه بيبىلاك اعطهو

icon 14 فبراير 2015
ابنى عنده اسبوع الحلمه صغيره مش عارف يرضع اعمل ايه بعطيه بيبىلاك 1اعطهوله كل قد ايه وهل لو الرضيع نايم اصحيه للرضاعه ولا النوم افضل له

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
الافضل ارضاعه طبيعي-ولا بد من اعطائه ان تعذر ذلك حليب صناعي- يمكن عمل مساج لتطرية وتطويل الحلمه ليرضع منهازان كان نائما وهو غير مريض لا توقظيه=الرضاعه تقريبا كل ٣--٤ساعات
الدكتور جورج بيطار
طب أطفال
من الضروري إجراء تمسيد متكرر لحلمة الثدي وكان من الضروري إجراء هذا التمسيد خلال فترة الحمل الأخيرة للمساعدة على بروز الحلمة لتسهل الرضاعة على الطفل وبالنسبة للشق الثاني من السؤال يفضل ترك الطفل نائماً فالنوم ضروري بالفترة التالية للولادة ولو جاع الطفل سوف يستيقظ باكياً

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم انا والده بقالي 4ايام وحصلي تحجر ف الثدي وانا الحلمه صغيرة ومع تحجر الثدي بنتي مش بتعرف تمسك الحلمه خالص وانا بشفط اللبن وبعتهولها ف الببرونه وهي الوقتي بجي اعطيها صدري مش بترضي تاخدة وبترفضه ممكن حل

icon 21 يونيو 2023