انيميا نقص الحديد للاطفال

icon 22 أبريل 2021
طفل 3سنوات ونصف تحليل cbc نتيجته11.7 ومخزون الحديد36 ايه العلاج للانيميا (وايه رائ حضرتك فى فيروجلوبين شراب) ومدته كام شهر والجرعة كام ملى

الملفات المرفقة:

776aaf66-f544-46e2-92fb-df409cb04786

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بدر رحيل الشمري
طب أطفال
بالنسبه للدواء نسبة الحديد فيه قليلة اي انه ليس الافضل للعلاج وتوجد معاه املاح وفيتامينات ممكن يستخدم ك وقائي افضل وانصحك بأخذ دواء الحديد من الصيدلية وبالنسبه للجرعه تعتمد على وزن الطفل سلامات

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابنتي سنه وشهرين وعندها انيميا 7وتعاني من تورم يديها وجسمها وزنه ضعيف

icon 28 مايو 2022