مولود جديد طبيعي انه بدا يطيح شعر المولود جديد وباقي له كم يوم ويكمل

icon 2 أكتوبر 2022
طبيعي انه بدا يطيح شعر المولود جديد وباقي له كم يوم ويكمل شهر عمره ؟

إجابات الأطباء على السؤال

ايوا عادي جداً ان دا شعر البطن بينزل ويبتدي يطلع الشعر الجديد بس ممكن ياخد وقت على ما يطلع يعني ممكن ثلاث اربع خمس شهور يعدي من غير شعر أو شعر خفيف مش مشكلة دا الشيء طبيعي

د. عزة الجابرى
طب أطفال

ايوا عادي جداً ان دا شعر البطن بينزل ويبتدي يطلع الشعر الجديد بس ممكن ياخد وقت على ما يطلع يعني ممكن ثلاث اربع خمس شهور يعدي من غير شعر أو شعر خفيف مش مشكلة دا الشيء طبيعي