مشكله ابني جلسه الفاركولين

icon 19 يناير 2022
ابني خمس شهور عنده التهاب شعبي وقلب للرئي زكنت بعمل جلسات فاركولين وواتروفينت بلاحظ بعد جلسه الفاركولين الكحه بتبقي شديده والصفير بتاع الصدر ع عكس جلسه الاتروفنت هل ممكن يكون في اي تحسس من الفاركولين

إجابات الأطباء على السؤال

د. مصطفى مدكور
طب أطفال
النزلة الشعبية من الناحية العلمية اذا زاد التعب مع الجلسات خاصة الفاركولين توقف ولكن هذا بعد مراجعة الطبيب مرة أخرى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اعاني الم في الصدر جهه القلب وعملة اشعة وتخطيط للقلب طلع سليم

icon 19 يناير 2022