بنتى عندها ونصف وقعت على راسها على الارض جامد بس بعد كده قامت واتكلمت

icon 4 يناير 2014
بنتى عندها سنه ونصف وقعت على راسها على الارض جامد بس بعد كده قامت واتكلمت واكلت وفكره كل حاجه تانى يوم بليل كانت قلقانه كتير ومش تنام لما تنام تقوم تعيط وتشاور على راسها من الخلف هى عندها التهاب فى اذنها ممكن السبب فى بكائها الوقعه اثرت عليها ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
من الممكن ان تكون الوقعة او الاتلهاب ، و لكن يجب تصوير الرأس للتأكد