بنتى عندها كهربا زياده فى المخ.عملنا اشعه رنين على المخ وطلعت كويسه..المشكله اللى بنتى بتعانى منها تاخر الكلام و العناد. سنها ٣سنين .ارجو النصيحه

icon 21 نوفمبر 2013
بنتى عندها كهربا زياده فى المخ.عملنا اشعه رنين على المخ وطلعت كويسه..المشكله اللى بنتى بتعانى منها تاخر الكلام و العناد. سنها ٣سنين .ارجو النصيحه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
المتابعه مع اخصائى اعصاب اطفال ربما ان تكون بحاجه الى علاج نطق بعد فحص السمع وكذلك تعديل جرعة العلاج