بنتى عمرها شهور عندها كحة من فترة كان معاها بلغم وبعدين خفت ولا زالت ك

icon 8 نوفمبر 2016
بنتى عمرها 9 شهور عندها كحة من فترة كان معاها بلغم وبعدين خفت ولا زالت كحة موجودة وناشفة جربت علاجات كتير ولم تتحسن كمان وزنها 6كيلو وربع. ما العلاج؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ...... كل أمراض الجهاز التنفسي تسبب ( سعال ) ، و بالتالي لابد من فحص الطفل بواسطة أخصائي الأطفال لتشخيص الحالة ثم وصف العلاج المناسب ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
لابد من وجود سبب للكحة.وبالتالي العلاج يتحدد بعد معرفة السبب.لابديل عن عرضها على اخصائي الأطفال. سلامتها