اريد استشارة دكتور اطفال

icon 1 نوفمبر 2021
بنتي عمرها سنه وست شهور وعامله ترجع من بالليل وكل متشرب مياه ترجع بماء ببلغم ما هو علاجها بس بسرعه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
أنصحك بعرض طفلتك علي طبيب الاطفال للكشف الطبي وكتابه العلاج اللازم ومن خلال كلامك بوجود بلغم فئ الترجيع يرجح آنها مصابه بالتهاب في الشعب الهواءيه وتبتلع البلغم ثم يخرج البلغم مع الترجيع. تمنياتي لطفلك بالشفاء العاجل