بنتى سنين بالليل اشتكت انها عندها مشكله فى فتحه الشرج لقيت فى فتحه الش

icon 18 يناير 2014
بنتى 3 سنين بالليل اشتكت انها عندها مشكله فى فتحه الشرج لقيت فى فتحه الشرج دود رحت للدكتور و ادانى علاج لمده 3 ايام و اقطع العلاج 15 يوم ثم اعاود العلاج مره اخرى لمده 3 خلصت العلاج و عملتلها تحليل براز لقيت مفيش دود بس عندها عسر هضم ,ما ما العلاج ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
ما المقصود بعسر الهضم ؟ هل تعاني من اسهال مثلا ، الم في البطن ؟ ما المشكلة؟