انا عندى و شهور وعندى نقص كلسيوم mg وعندى نسبه الانميا مع انى بلعب اير

icon 25 أكتوبر 2015
انا عندى 20 سنه و 9 شهور وعندى نقص كلسيوم 7.4 mg% وعندى نسبه الانميا 10.1 مع انى بلعب ايروبكس بس عظامى بتصدر صوت اثناء اللعب ممكن نظام اكل او اى طريقه تساعدنى اظبط جسمى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
-الغذاء المتوازن--البيض المسلوق صباحا مع الحليب والالبان--اللحوم او الا سماك والبطاطس او الاز منتصف النهار مع عصير حسب الرغبه تجنب المشروبات الغازيه بقدر الامكان- الحبوب والاجبان مساء والفواكه- يمكن تناول قرص كالسيوم فوار يوميا