انا عندى طفل يعاانى من العصبيه وعمرةشهور وكان بياخد ادويه من قبل مثل ز

icon 11 أكتوبر 2013
السلام عليكم انا عندى طفل يعاانى من العصبيه وعمرة9شهور وكان بياخد ادويه من قبل مثل ( زيرتك - فنستيل - دياكس - موتليوم - ميجا فين ) غير طبعا المضاد الحيوى لما يتعب * احسن حاجه للاسهال والترجيع ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
انا اجد انه يأخذ مش علاج هو يأخذ كوكتيل علاجات و اعتقد هى سبب العصبيه عنده . وهي كذلك تعمله مشكله مثل الاستفراغ والاسهال.نصيحتى مراجعة الطبيب لوصف العلاج المناسب