ابنى عنده شهور وبيكح كحه جامده اوى ببلغم واخد حقنه مضاد حيوى وبياخد بل

icon 26 سبتمبر 2013
ابنى عنده 9شهور وبيكح كحه جامده اوى ببلغم واخد 2حقنه مضاد حيوى وبياخد بلسم شرب وبعد ىما خلص المضاد السخونيه مراحتش والكحه موجوده ؟ ايه الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
يظهر عنده تحسس فى القصبات .ليس بحاجه الى مضاد حيوي بحاجه الى ما يخفف تضيق القصبات والى ما يقلل من التحسس.عليك مراجعه اخصائى اطفال