توامي والاسهال بخصوص اسئلة الدكتور رضعو طبيعي شهرين مع الصناعي

icon 15 ديسمبر 2021
الولاده في 16/5/2021وزن الاول عند الولاده 2.9والان 7 kg والتوام الثاني 2.5والان 6 لديهم طفح الحفاظ و اكزيما خفيفه تروح وترجع مافي انتفاخ ولا في تأخر في شئ حليبهم سيميلاك سنستڤ

إجابات الأطباء على السؤال

اختي العزيزة السلام عليكم بارك الله فيكم أوزانهم الحمد لله معقوله ولازم تعرفي أنه لازم واحد حيببقي اثقل من التاني شويهلازم تنظيم الاكل مع الرضاعه لان أعتقد أنه انتي بتديهم اكل فخدي بالك أنه لازم تلات ساعات بين الوجبه والرضاعة وساعتين بين الرضاعه والتوجيه كمان لو ما عندهمش برد ممكن تستخدمي موتيليوم شراب ٢سم قبل الرضاعه بخمس دقائق وتجيبي اللبن نوعيه. Hypoallergicبالنسبه الاكزيما حاولي ما تسيبيش الحفاظ فترة طويله واستخدمي كريم ريفي تو لمدة تلت ايام صباحا ومساءا ولو مافيش تحسن هاتي مومنتا كريم وبردوا مرة صباحا ومساءا

د. هشام علي
طب أطفال

اختي العزيزة السلام عليكم بارك الله فيكم أوزانهم الحمد لله معقوله ولازم تعرفي أنه لازم واحد حيببقي اثقل من التاني شويهلازم تنظيم الاكل مع الرضاعه لان أعتقد أنه انتي بتديهم اكل فخدي بالك أنه لازم تلات ساعات بين الوجبه والرضاعة وساعتين بين الرضاعه والتوجيه كمان لو ما عندهمش برد ممكن تستخدمي موتيليوم شراب ٢سم قبل الرضاعه بخمس دقائق وتجيبي اللبن نوعيه. Hypoallergicبالنسبه الاكزيما حاولي ما تسيبيش الحفاظ فترة طويله واستخدمي كريم ريفي تو لمدة تلت ايام صباحا ومساءا ولو مافيش تحسن هاتي مومنتا كريم وبردوا مرة صباحا ومساءا