ماهي الادوية المفروض اديهالها

icon 22 يوليو 2021
اسهال جامد وكان في سخونية وقئ بس اديتها سيتال السخونية والقئ وقف لكن الاسهال جامد اديتها انتينال جرعتين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيماء شاكر
طب أطفال
شراب زنك يساعد علي تجديد الامعاء مع سوايل كثيرة

يمكنك أخذ دواء يحتوي  المادة الفعالة نيفوروكسازيد مثل الانتينال كل 8 ساعات مع محلول معالجة الجفاف كل 6 ساعات مع ماكولات تقلل الإسهال زي الموز والتفاح والكومتري والبطاطس بدون زيت والمكرونة بدون صلصه والاقلال من كل المقليات والدهون والزيوت والسكريات لانها تزيد الاسهال.

طاقم الطبي

يمكنك أخذ دواء يحتوي  المادة الفعالة نيفوروكسازيد مثل الانتينال كل 8 ساعات مع محلول معالجة الجفاف كل 6 ساعات مع ماكولات تقلل الإسهال زي الموز والتفاح والكومتري والبطاطس بدون زيت والمكرونة بدون صلصه والاقلال من كل المقليات والدهون والزيوت والسكريات لانها تزيد الاسهال.