ابنى ٣سنين رفض منتجات الالبان والسمك قصرت على اسنانوا وراجلى الحل وازا

icon 9 أكتوبر 2015
ابنى ٣سنين رفض منتجات الألبان والسمك قصرت على اسنانوا وراجلى أرجو الحل وازاى ااقدر أخالى ياكل كل الاكل ده ولو فى دواء يحتوى على الكاليسوم وشكرا ليكم

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الصبر في الاكل-محاولة عمل البيض لاكله- كالسي اوستيلين يحتوي على كالسيوم ولكن مراجعة طبيب الاطفال لتقدير الجرعات المناسبه واعدة الكشف الطبي ضروريه-اطمئني