لو سمحت يا ابنى عند شهر ونصف وشعره خفيف خالص وبيقع كتير لو استعمالتله

icon 16 يونيو 2013
لو سمحت يادكتور ابنى عند شهر ونصف وشعره خفيف خالص وبيقع كتير لو استعمالتله زيت خروع غلط ولا عادى مافيها مشكله كنت عايزة اعرف راى حضرتك وشكرا على مجهودكم الرائع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
لا انصح باستعمال شيء في هذه المرحلة غير زيوت الاطفال العادية حيث انه في هذا العمر قد يحدث تساقط للشعر و ينبت شعر جديد بدلا منه
الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
اي زيت طبيعى لا خوف منه.ربما عمل فحص دم وفحص الزنك فى الدم مهم جدا لانه لا بد من وجود سبب