ابنى عنده شهور من ايام عمل اسهال مرتين لمدة يومين و امبارح عمل اسهال م

icon 8 سبتمبر 2015
السلام عليكم.. ابنى عنده 8 شهور .. من 3 ايام عمل اسهال مرتين لمدة يومين .. و امبارح عمل اسهال 5 مرات وانهاردة عمل مرة و لسه فى اول اليوم .. اديتله انتينال بس مفيش تغيير !!!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سعيد ابراهيم عبدالعزيز بدوى
طب أطفال
اذا لم يكن هناك أعراض ملفتة مثل ارتفاع الحرارة أو القئ الشديد أو دم بالبراز فلا داعى للقلق مع اعطاءه بعض السوائل بعد كل أسهال...