إبنى سبع شهور وعظام اليد والكوع والركبه دايما بطرقع زى طرقعة صوابع اليد للكبار حتى لو حرك رجله حركه بسيطة بسمع طرقعة من ركبته صوتها عالى وبلاحظ كمان ان عنده انحناء فى رجليه الاتنين ما الاسباب والعلاج

icon 8 أغسطس 2014
إبنى سبع شهور وعظام اليد والكوع والركبه دايما بطرقع زى طرقعة صوابع اليد للكبار حتى لو حرك رجله حركه بسيطة بسمع طرقعة من ركبته صوتها عالى وبلاحظ كمان ان عنده انحناء فى رجليه الاتنين ما الاسباب والعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
راجع اخصائي جراحة عظام.