انا ابنى عنده و شهور بيمشى اوكيه بس رجله الشمال معوجة لبره يعنى بيمشى

icon 18 مايو 2010
انا ابنى عنده سنة و3 شهور بيمشى اوكيه بس رجله الشمال معوجة لبره يعنى بيمشى بجنب شوية من ناحية رجله الشمال فهل ده بسبب المشاية وله حل ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب التأكد من عدم وجود خلع ولادي او هبوط قدك عصبي مع انه احيانا مع بداية مشي الطفل لا تكون الحركات متوازنة