ابنة عنده وشهرين من امبارح وهو بيكح وهو نايم وصوته مغلق وصدره بيخشور و

icon 2 نوفمبر 2015
ابنة عنده سنه وشهرين من امبارح وهو بيكح وهو نايم وصوته مغلق وصدره بيخشور وكمان النهارده سخن شويه اديدتله بروفين شراب هل اديدله امبركسول نقط والجرعه ايه على فكره هو مش بيرضع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عزالدين كم الماز
طب أطفال
من الخطأ معالجة الطفل بعمر ١٤شهر بادوية سعال او مضاد حيوي بدون استشارة الطبيب فقد يكون لديه التهاب قصبات شعرية او ذات رئة؟ فقد اعطيه خافض حرارة وتنظيف الانف بمحلول فيزيولوجي ملحي Nasal saline ريثما تراجعين طبيب الاطفال
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
يفضل تقييم حالته عند اخصائي الأطفال
طاقم الطبي
نقط ملحيه--ابيسال للانف-- الرضاعه ولوكميات بسيطه تتكرر-احيانا الماء-- الجو حوله معتدل- لا ضروره للبروفين في الحراره البسيطه-الملابس الغير ثقيله-ادوية السعال بشكل عام غير فعاله-مراجعة طبيبه للتاكد من عدم وجود التهاب بالصدر