تاثير الضغط العالي على الانتصاب

icon 7 سبتمبر 2023
انا باخد كوفيرام 5/5 وبحس بضعف في العلاقة الحميمة والان باخد حاجات زي العسل اللي بيتباع في الصيدليات فهل ده صح ولا اوقف لان العسل وصلني لحالة عدم الثقة يرجى الرد للضرورة شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
جميع أدوية الضغط تؤثر على الانتصاب!!والعسل يساعد في الانتصاب ، وخاصة عسل ملكات النحل، وممارسة الرياضة المشي والتغذية المتوازنة.