ظهور كلكيعه اسفل القضيب اعلى منطقة العانة

icon 13 يوليو 2022
انا امبارح كنت نايم سليم مش فيا حاجه صحيت حاسس بألم فوق العضو الذكرى كده بس مدتش اهتمام لان الآلم مش شديد ولما جيت اخش الحمام بعد كده لاحظت وجود كلكيعه كده اسفل العضو الذكرى اعلى منقطة العانة هي اللي مسببالى الالم ده و مش عارف ايه دي و سببها ايه

إجابات الأطباء على السؤال

بحاجة لفحص طبي للتشخيص الدقيق، فقد تكون فتق آربي، أو غيره ولا يمكن التحزير

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

بحاجة لفحص طبي للتشخيص الدقيق، فقد تكون فتق آربي، أو غيره ولا يمكن التحزير