باخد مونيوكسيل للصلع يعنى انا عارف انها مدى الحياة يعنى انا لما اوصل ل

icon 24 أغسطس 2014
باخد مونيوكسيل 5% للصلع يعنى انا عارف انها مدى الحياة يعنى انا لما اوصل للنتيجة اللى انا عاوزها مثلا بعد 4 شهور أبدأ أقلل مثلا بدل مرتين فى اليوم يبقى مرة يوميا لمدة 4 شهور كمان و بعدهم مرة كل يومين 4 شهور ايضا و فى النهايــة مرتين فى الاسبوع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة سوسن قبلاوي
الجلدية والتناسلية
نعم ممتاز.. و لكن يفضل البقاء 6 شهور مرتين يوميا.. ثم تقل تدريجيا و لكن يفضل أن لا تقل عن 3 مرات اسبوعيا