تجلط الدم في انبوب المغذية خطير

icon 5 سبتمبر 2020
ايش هو سبب تجلط الدم في انبوب المغذي وهل له خطورة على المريض؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. ياسر الدباسي
جراحة عامة
يتجلط الدم عند خروجه من الأوعية الدموية في الأحوال الطبيعية. وليس هناك خطوره بإذن الله

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كنت معلقه محلول وبعد انتهائه لقيت الدم بيطلع بسكل عكسى على عبوه المحلول, الى خلانى انتبه للموضوع ان عبوه المحلول لما جيت اشوفها خلصت ولا لأ لقيتها فيها دم والانبوب كله مليان دم بيطلع

icon 2 أكتوبر 2022