هل ممكن العلاج من التضخم البروستاتا بالتامسول

icon 9 فبراير 2023
عمري 19 سنة و عندي تضخم غير بكتيري في البروستاتا الأعراض هي حرقة أثناء أو بعد التبول و تبول متكررة خصوصاً في الليل بأخذ دواء تامسولين و يوريكول فوار باقي 8 و هكمل الشهر في تحسنةولكن مافيش استقرار شوية أكون تمام و شوية يرجع الألم والحرقة هل ممكن أتشفى من التضخم وكم مدة للعلاج المتوقعة ولا يفضل مدى ا

إجابات الأطباء على السؤال

الأستاذ الدكتور محمد جلال الشيخ
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
عمرك ١٩ عام وما تعاني منه هو التهاب بالبروستاتا وليس التضخم بالبروستاتا وانت تحتاج عمل مزرعه سائل بروستاتا لمعرفه نوع البكتيريا وكتابه المضاد الحيوي المناسب اما بالنسبه للدواء المذكور فهو علاج مساعد وليس العلاج الامثل لحالتك