من ايام شعرت بالم في الخصيه اليمنى واشعر بالالم عند الوقوف فقط ولكن عن

icon 29 أغسطس 2014
من 3 ايام شعرت بالم في الخصيه اليمنى واشعر بالالم عند الوقوف فقط ولكن عند النوم او الجلوس لا اشعر به مع ملاحظه انتفاخ في الخصيه او كيس الصفن ويتركز الالم في نقطه راس الخصيه اليمنى فقط انا شاب 27 سنه ماهو سبب الالم ولكم كل الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا بد من الفحص الطبي للتشخيص الدقيق، فقد تعاني من فتق إربي قد يؤدي لانتفاخ الخصية والألم. راجع اختصاصي جراحة عامة.

تعليقات الزائرين

A A

٢١ سنه بيجي ليا وجع في الخصيه كنت كشفت عند دكتور قال ليا في الأول عندك دوالي درجه تاني و بعدين قالي اعمل اشعه عملت الاورده طبيعي مفيش دوالي و الدكتور قال كمل على العلاج و كنت حسيت براحة بس مع العاده الوجع رجع هوا مش نفس الوجع الأول بس راجع تاني وعدم ارتياح

icon 8 مارس 2024