كثره التبول بعد زواجي بشهر كنت اشعر بحكه خارجيه اما الان اصبح فالتبول

icon 12 مارس 2021
مصاحبه احيان بحرقان فالتبول وخاصه عندما اشعر ان الهواء يلفح اقدامي

إجابات الأطباء على السؤال

ده طبيعي بيحصل التهاب في المثانه انت في شهر العسل بنسميهاhoonymoon cystitis ممكن تاخدي مضاد حيوي مثل سيبروسين اقراص ٥٠٠ مج مرتين في اليوم

الدكتور احمد سليمان عثمان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

ده طبيعي بيحصل التهاب في المثانه انت في شهر العسل بنسميهاhoonymoon cystitis ممكن تاخدي مضاد حيوي مثل سيبروسين اقراص ٥٠٠ مج مرتين في اليوم