لو ولد دايما بنطلونه بيبقى مبلول بسبب إفرازات و على طول عنده رغبة جنسية في البنات ولاحظت انه دائما عنده وجع في بطنه يبقى عنده مرض عضوى ممكن يتعالج ؟

icon 7 يناير 2018
لو ولد دايما بنطلونه بيبقى مبلول بسبب إفرازات و على طول عنده رغبة جنسية في البنات ولاحظت انه دائما عنده وجع في بطنه يبقى عنده مرض عضوى ممكن يتعالج ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بيتر سمير جورجي
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
التاكد من عدم ممارستة للعادة السرية بصورة متكررة
الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
كم عمر هذا الولد ؟ عليه ان يمارس الرياضه ويفرغ طاقاته باللعب والرياضة الجسدية