لو سمحت يا عمره ستة اشهر يتبول دم احيانا ليس دائما وكشف عليه اطفال وعم

icon 9 أكتوبر 2013
السلام عليكم لو سمحت يادكتور ابني عمره ستة اشهر يتبول دم احيانا ليس دائما وكشف عليه دكتور اطفال وعمله مزرعة بول وتحليل دم والنتائج سليمة الحمد الله بس مش عارفة سبب الدم ده ايه علما ان ابني بيرضع طبيعي وابتديت اديه مية واكل مهروس بس هو اكلته ورضاعته ضعيفة اعتذر على الاطالة وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
بما ان الفحوصات جيده..فانني انصح بعمل صورة التراساوند للكليتين والمثانه...