لو سمحت انا متزوج وعندى بنت والمدام شالت الشريط شهر اللى فات وروحنا ل

icon 16 مارس 2012
لو سمحت انا متزوج وعندى بنت والمدام شالت الشريط شهر 10 اللى فات وروحنا لدكتور امراض نساء حتى نطمئن وخلانى اعمل تحليل سائل منوى الحمد لله الحيوانات المنوية طلعت مليون 3000000لكن فى حاجة اسمها أبنرمل فرمس طلعت 50%وفى حاجة اسمها باس كيلس طلعت 10-12 هل هناك صديد فى السائل المنوى وحركة الحيوانات المنوية كويسة وافضل علاج بالنسبالى اية

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يوجد بعض الخلايا التي تدل على وجود الالتهابات....والتي لا بد من معالجتها...لانها قد تكون السبب على التشوه في الحيوانات الموجوده لكن على كل الاحوال فان امورك ممتازه والحمل ممكن حدوثه في اي وقت تحتاج الى مضاد حيوي مناسب ولا يمكنني تسمية اي علاج عن طريق الانترنت من دون الاطلاع على النتائج بدقه والفحص