مسالك بوليه

icon 12 أغسطس 2022
عندي حصوات رمليه والتهاب البروستات من عشر سنين ونزل دم من سنتين وتحجير ف النصف الايمن من القضيب ومن اسبوع نزل دم مع جسم غريب طوله ٢ سم وحرقان ف البول واحتباس البول ف المقدمه

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسلام شعبان
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
احتمال التهابات مزمنه في المسالك البوليه الحل عمل مزرعه بول لاخذ العلاج المناسب وبالنسبه لتحجير القضيب لازم اشعه دوبلر علي القضيب ولو الدم موقفش نعمل عمليه منظار تشخيصي للمثانه العلاج حتي ظهور نتيجه المزرعه: levoxin 500mg قرص يوميا لمده اسبوع Alphintern tab قرص تلات مرات يوميا